Nieuws

Gewijzigde openingsuren met de feestdagen!

zondag 22 december 2019

Gelieve rekening te houden met de gewijzigde openingsuren tijdens de eindejaarsperiode! Alvast een fijne kerst en een gezond en gelukkig 2020 toegewenst!

Eindejaarsmenu's 2019-2020

dinsdag 5 november 2019

Zorgeloos genieten met de eindejaarsfeesten? Dat kan met één van onze afhaalmenu's.  Voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert: telkens verpakt in vuurvaste schotels en met de nodige aanwijzingen hoe u dit dient op te warmen. Neem vlug een kijkje welk menu uw voorkeur wegdraagt!

Vernieuwde afhaalfolder

maandag 5 november 2018

We stellen u onze vernieuwe afhaalfolder voor. Deze blijft het ganse jaar door geldig en vervangt onze vorige folders.

Dag van de klant

zaterdag 6 oktober 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober vieren we het weekend van de klant! Ook bij ons wordt u  verwend met een ambachtelijk extraatje... Hopelijk tot dan!

Western Steak

donderdag 24 november 2016

Een leuke formule om uw gasten te ontvangen: iedereen bakt zijn steak boven een vuurtje volgens de cuisson die je zelf verkiest. We serveren hierbij champignonsaus en béarnaise, een salad bowl met dressing en verse voorgebakken frietjes. Gezelligheid troef!    

hamburgers 4+1 gratis

maandag 24 oktober 2016

Elke maandag en dinsdag krijgt u bij aankoop van 4 hamburgers naar keuze een 5de hamburger gratis!

Hot dog deluxe

vrijdag 5 juni 2015

Op zoek naar een lekkere en eenvoudige maaltijd om uw gasten te verrassen? Hot dog deluxe: assortiment van 4 soorten huisgemaakte worstjes, telkens met bijpassende broodjes, sausen en groentjes € 10,00 / pp - ideaal voor de warme zomeravonden!