Nieuws

Opening nieuwe winkel

zaterdag 3 oktober 2020

Spannend! Na 50 jaar verlaten we onze vertrouwde stek in de Lekedorpstraat 50 en openen we een splinternieuwe winkel op de site van Hof ter Molen U vindt ons vanaf 3 oktober 2020 in de Lappersfortstraat 6 met een nog uitgebreider assortiment aan lekkere gerechten! Komt u ook even langs?

10 mei = moederdag

zondag 10 mei 2020

Op moederdag zetten de papa's steeds hun beste beentje voor om de mama's te verwennen. Dit jaar helpen wij hen een handje met ons kant-en-klaar bbq-menu. Gelieve uw bestelling door te geven tegen donderdag 7 mei en dit telefonisch (051/501740) of via mail (info@slagerijantoon.be)  

Nu ook online-webshop met levering aan huis!

woensdag 25 maart 2020

Met z’n allen krijgen we het hard te verduren deze dagen. Iedereen probeert verplaatsingen tot een minimum te beperken en ook de handelaars doen al het mogelijke om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan om gezonde voeding te bezorgen aan hun klanten. De korte keten en lokaal shoppen is nu belangrijker dan ooit. In Diksmuide springen Bakkerij Van Oost, kaas- en zuivelwinkel Het Boterhuis, Biervliet Freez Center en Slagerij Antoon op de kar van de e-commerce en starten samen een...

Gewijzigde openingsuren met de feestdagen!

zondag 22 december 2019

Gelieve rekening te houden met de gewijzigde openingsuren tijdens de eindejaarsperiode! Alvast een fijne kerst en een gezond en gelukkig 2020 toegewenst!

Vernieuwde afhaalfolder

maandag 5 november 2018

We stellen u onze vernieuwe afhaalfolder voor. Deze blijft het ganse jaar door geldig en vervangt onze vorige folders.

Dag van de klant

zaterdag 6 oktober 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober vieren we het weekend van de klant! Ook bij ons wordt u  verwend met een ambachtelijk extraatje... Hopelijk tot dan!

hamburgers 4+1 gratis

maandag 24 oktober 2016

Elke maandag en dinsdag krijgt u bij aankoop van 4 hamburgers naar keuze een 5de hamburger gratis!